27 de setembre de 2020 27/9/20

Nules recupera l’entrada de vaques en les festes patronals

Nules recupera l’entrada de vaques en les festes patronals - (foto 1)

  Nules recupera en aquestes festes patronals en honor a Sant Bartomeu l'entrada de vaques. Aquest acte taurí torna a la programació festiva, així doncs hi ha previstes tres entrades de vaques hui dissabte ha tingut lloc la primera, la segona serà dimecres 23 d'agost i la tercera dissabte 26 d'agost, totes elles amb vaques de la ramaderia d'Hermanos Guillamón.

  Cal recordar que per primera vegada les festes patronals han estat organitzades per una Comissió de Festes que a més dels tradicionals actes taurins ha programat a les mateixes hores actuacions musicals en diferents punts de la localitat per a diversificar l'oferta festiva. Per tant, en la jornada d'avui a més del bou per la vila de la ramaderia d'El Torero patrocinat per la penya Cultural Taurina i del bou embolat de la ramaderia de Palha patrocinat per l'ajuntament de Nules es podrà gaudir de les actuacions del grup Ojana a la plaça Fra Asensi Nebot i del tribut a Sabina i discomòbil 10FM al local de festes.

  Els xiquets i les persones majors seran els protagonistes dels actes programats per a diumenge, 20 d'agost, amb l'espectacle infantil de circ Cataplum, la macarronada infantil que s'oferirà gratuïtament al mesón de la tapa, la globotada infantil que tindrà lloc a la plaça Major o el concurs d'enllaçadors i bous per a xiquets. El saló multifuncional albergarà el tradicional ball per a la gent major.

  Altre acte tradicional d'aquestes festes que tindrà lloc diumenge és la nit de ronda a càrrec de la rondalla Vora Sèquia.

  Pujar