26 d’octubre de 2020 26/10/20

Nules, punt de trobada de directors de bandes i estudiants de direcció

Nules, punt de trobada de directors de bandes i estudiants de direcció - (foto 1)
  • Al llarg d’aquest cap de setmana ha tingut lloc el I Curs de Direcció Musical

MÉS FOTOS
Nules, punt de trobada de directors de bandes i estudiants de direcció - (foto 2)
Nules, punt de trobada de directors de bandes i estudiants de direcció - (foto 3)

Nules ha albergat aquest cap de setmana el I Curs de Direcció Musical Associació Musical Artística Nulense (AMAN) en el qual han participat directors de bandes i estudiants de direcció de diferents localitats de la Comunitat Valenciana com ara Nules, la Vilavella, València, Llíria, Vila-real, Castelló, Burriana, la Jana, Onda o la Vall d’Uixó.

Des de divendres fins a diumenge els assistents al curs han aprés tècniques de direcció amb classes tant teòriques com pràctiques que s’han desenvolupat a l’Escola de Música Artística Nulense i al Teatre Alcázar de la localitat i que han estat impartides per Francisco Melero.  

Des de la Regidoria de Cultura s’assenyala que és molt important donar suport a aquestes iniciatives, “és una activitat molt important per a la formació dels directors de bandes i un orgull per a nosaltres que la població de Nules siga l’amfitriona. A més, és un acte que s’inclou en la Programació Cultural d’Hivern que es desenvoluparà a Nules fins al pròxim mes d’abril”, comenta la regidora M. José Esteban.

El I Curs de Direcció Musical AMAN es tancarà aquesta vesprada de diumenge amb un concert amb la Banda Artística Nulense que tindrà lloc al Teatre Alcázar i que estarà dirigit per l’alumnat del curs.

 

Pujar