elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules promou l´esport saludable entre la gent gran

Nules promou l´esport saludable entre la gent gran
  • Dilluns comença un programa televisiu amb el qual es dóna continuïtat als tallers que organitza l’ajuntament

“Exercici saludable en confinament” és el títol del programa que emetrà a partir de dilluns, 20 d’abril, TV4 la Vall a iniciativa de l’Ajuntament de Nules per a que la gent major practiqui a casa activitat física.   

En concret, amb aquest espai es vol donar continuïtat als tallers de tonificació muscular que organitza l’Ajuntament de Nules i que impartia Miguel Casino de forma presencial, el qual seguirà fent aquestes sessions televisades.

“Davant la suspensió de les activitats dirigides a la gent major del municipi s’ha posat en marxa aquest programa per a facilitar a aquest col·lectiu la pràctica d’activitat física mentre duri el confinament. Considerem que la televisió és un mitjà a l’abast de les persones majors que no tenen accés a les xarxes socials, per tant l’idea és facilitar-los i possibilitar-los la pràctica d’exercici. No obstant això, les sessions també estan dirigides a qualsevol persona interessada en fer a casa exercici saludable”, explica la regidora de Gent Major, Susana Tusón.

En aquest sentit, cal assenyalar que les classes s’emetran tots els matins, de dilluns a diumenge, a partir de les 11 hores en la televisió local de la Vall.

Pujar