elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules es posa en contacte amb Salut Pública davant l'augment dels contagis

Nules es posa en contacte amb Salut Pública davant l'augment dels contagis
  • L'alcalde ha mostrat la seua preocupació i demana a la població que complisca les normes

Nules torna a tenir una incidència elevada de casos de coronavirus. Al costat de Burriana, és de les localitats castellonenques amb major incidència acumulada de covid.

De fet, la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha comunicat cinc brots de covid en l'últim mes, dos d'origen laboral i tres d'origen social amb 28 persones contagiades. A més, amb l'actualització de dades, els casos actius han augmentat en cinc aquesta setmana i són ja 38 les persones contagiades de coronavirus el que suposa una incidència de 287,10 casos per cada 100.000 habitants.

Davant aquesta situació, des de l'Ajuntament de Nules s'han posat en contacte amb Salut Pública “perquè ens diguen el que hem de fer, per si hem de prendre alguna mesura més enllà de la norma”, ha explicat l'alcalde, David García, qui ha mostrat la seua preocupació davant l'augment dels contagis.

“Tots els dies la Policia Local alça actes de sanció per incomplir la normativa covid”, assenyala el primer edil. I és que la gent es reuneix en grups que superen el màxim de persones permès, no usen la màscara i no respecten la distància social. “Fins i tot ho publiquen en xarxes socials, la qual cosa permet fer indagacions”, assenyala.

Per això, David García ha insistit a la població de Nules que continuen mantenint les normes per a frenar la incidència dels contagis.

Des de l'inici de la pandèmia, a Nules s'han contagiat de covid 1.117 persones i 19 han mort.

Pujar