4 de desembre de 2020 4/12/20

Nules Negre tanca amb la presentació de la nova obra de l'escriptor Juan Gómez Jurado

Nules Negre tanca amb la presentació de la nova obra de l'escriptor Juan Gómez Jurado - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Nules Negre tanca amb la presentació de la nova obra de l'escriptor Juan Gómez Jurado - (foto 2)
  Nules Negre tanca amb la presentació de la nova obra de l'escriptor Juan Gómez Jurado - (foto 3)

  Nules Negre ha tancat la seua tercera edició amb la presentació del nou llibre de l'escriptor Juan Gómez Jurado, Reina Roja. De fet, aquest acte ha sigut el més important de la programació, que en aquesta ocasió ha tingut lloc en el Club de Lectura Cosas&Musas de Nules i ha comptat amb una gran afluència de persones interessades en conéixer aquesta obra i al seu autor. Juan Gómez Jurado és un dels escriptors més traduïts, en més de 40 països, i la seua actual novel·la es la més llegida d'Europa en format digital.

  Nules Negre s'ha desenvolupat els dies del 16 al 22 de febrer i forma part del Festival Castelló Negre (FCN), un dels més importants i reconeguts a escala nacional de literatura del gènere negre i policíac.

  Precisament, des de la Regidoria de Biblioteca es vol destacar la importància de la col·laboració del Club de Lectura Cosas&Musas en l'organització de Nules Negre i d'altres activitats relacionades en la promoció de la lectura i dels llibres, "continuarem treballant per a consolidar a Nules com una de les poblacions castellonenques referent d'aquest festival juntament amb Castelló, Vila-real, Benicàssim i Peníscola", matisa el regidor Antonio Romero.

   

  Pujar