22 d’octubre de 2020 22/10/20

Nules i Moncofa treballen conjuntament en un projecte nou per als seus joves

Nules i Moncofa treballen conjuntament en un projecte nou per als seus joves - (foto 1)
  • Presenten el Programa d’Oci Alternatiu per a Adolescents que es posarà en marxa al mes de març

Els municipis de Nules i Moncofa treballen conjuntament en un projecte nou a la comarca de la Plana Baixa enfocat a l’oci dels seus joves.

Es tracta d’una iniciativa pionera que promou un espai alternatiu per al temps lliure dels adolescents, de fet hui s’ha presentat a Moncofa aquest Programa d’Oci Alternatiu per a Adolescents amb la presència dels alcaldes d’aquestes poblacions, David García i Wenceslao Alós, i dels regidors de Joventut, Gabriel Torres i Lola Alós, els quals han estat acompanyats del representant de l’empresa de serveis socioculturals Món d’Animació, Felip Kervarec.

Així doncs, aquest programa començarà el primer dissabte de març i es desenvoluparà fins al mes de maig. En el mateix, els adolescents de 12 a 17 anys podran gaudir de diferents activitats que tindran lloc per les vesprades de manera alternativa en diferents instal·lacions municipals de les dos localitats, i hi haurà un servei de transport específic que portarà als grups de participants tant a Nules com a Moncofa.

Els responsables de Nules i Moncofa han remarcat que aquest projecte compta amb un enllaç comú que és l’IES Gilabert de Centelles de Nules, on els joves interessats poden inscriu-se encara que la programació està oberta no sols a l’alumnat de l’institut també a la resta de joves d’aquestes poblacions que estudien en altres centres educatius.

Entre les particularitats d’aquest projecte hi ha que destacar que els joves dissenyaran les activitats de la programació, que es pretén que tinguen un caràcter lúdic, esportiu i festiu. No obstant això, estaran acompanyats per un equip de professionals que els guiarà en el procés del disseny i de la gestió.

Aquest projecte d’oci alternatiu és, en definitiva, una iniciativa que promou espais per al temps lliure del joves amb la finalitat de gaudir de noves maneres de gestionar el seu oci des d’una perspectiva més saludable, cooperativa i innovadora.    

Pujar