27 d’octubre de 2020 27/10/20

Nules vol dinamitzar el Museu d’Història albergant una representació teatral

Nules vol dinamitzar el Museu d’Història albergant una representació teatral - (foto 1)
  • Dissabte s’escenificarà l’obra “El testament de Maria” dirigida per Jordi Ballester

MÉS FOTOS
Nules vol dinamitzar el Museu d’Història albergant una representació teatral - (foto 2)
Nules vol dinamitzar el Museu d’Història albergant una representació teatral - (foto 3)

L’Ajuntament de Nules pretén dinamitzar diferents espais públics com el Museu d’Història que en breu albergarà l’obra “El testament de Maria”, protagonitzada per Pepa Miralles i dirigida per l’actor local Jordi Ballester. Des de la Regidoria de Cultura s’assenyala que “volem dinamitzar un espai emblemàtic com és el Museu d’Història i donar-li nous usos com l’escenificació teatral o també dedicarem aquest espai per a congressos, conferències o exposicions itinerants”, comenta la regidora de Cultura, M. José Esteban.

L’actuació, inspirada en l’obra de Colm Toibín, és una nova visió de la història de la Bíblia des d’una faceta més humana de la Mare de Déu. Recentment s’ha representat al Teatre Micalet de València amb elogioses crítiques. A Nules, el dissabte 19 d’octubre, hi haurà dues sessions amb entrada totalment gratuïta.

Cal assenyalar que la capacitat és limitada a 120 espectadors per sessió, de manera que les persones interessades podran arreplegar l’entrada dijous de vesprada i divendres de matí i vesprada a la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó fins a completar la capacitat. Les sessions seran a les 20 i 22 hores i en finalitzar cadascuna “hi haurà un col·loqui sobre l’obra d’uns deu minuts convidant els assistents a la reflexió”, apunta el director, Jordi Ballester.

 

Pujar