17 de febrer de 2020 17/2/20

Nules celebra el Dia Internacional dels Museus amb distintes activitats

Nules celebra el Dia Internacional dels Museus amb distintes activitats - (foto 1)

  L’Ajuntament de Nules commemora aquest cap de setmana el Dia Internacional dels Museus amb l’organització de diverses activitats per tal de promocionar el patrimoni històric i cultural.

  “Per quart any consecutiu hem volgut celebrar aquest dia per a difondre el nostre patrimoni, ja que Nules és una població amb una gran riquesa museística i volem convidar a tots els veïns i veïnes del poble a acompanyar-nos en aquest dia”, explica el regidor de Museus, Antonio Romero.

  El divendres 17 de maig se celebrarà la Nit Blanca de Nules que enguany té com a novetat el concurs de pintura a la fresca al Museu de Medallística Enrique Giner en el qual poden participar totes les persones interessades a partir de 14 anys. Cal recordar que per a participar en aquesta activitat cal fer una inscripció prèvia al Museu de Medallística.

  A més, el dissabte 18 de maig al Museu de Medallística  s’ha programat per als majors el contacontes “El origen del amor”, que serà interpretat per Carlos García i amenitzat pel músic Jota Martínez i estarà acompanyat d’un maridatge de vi. En finalitzar es realitzarà també una visita guiada pel museu.

  Dinamització dels museus

  Per altra banda, el Museu de Medallística Enrique Giner continua albergant activitats emmarcades en el Pla de Dinamització de Museus. Aquesta vegada els protagonistes ha sigut l’alumnat d’Infantil del CEIP Jaume I que ha realitzat un taller per a conéixer aquest museu confeccionant una medalla, “l’any passat aquesta activitat va tindre molt bona acollida, de fet en aquesta jornada han participat un total de 67 xiquets i xiquetes”, apunta Antonio Romero.

  Pujar