23 de setembre de 2020 23/9/20

Nules acull un taller d’entrenament per al desenvolupament personal i professional

Nules acull un taller d’entrenament per al desenvolupament personal i professional - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Nules acull un taller d’entrenament per al desenvolupament personal i professional - (foto 2)

  Nules acull aquest dies un taller d’entrenament per al desenvolupament personal i professional amb l’objectiu principal de desenvolupar la intel·ligència emocional de les persones per a poder millorar la seua vida personal i professional.

  En aquest taller que finalitza el pròxim dijous participen grups de 10 persones interessades a desenvolupar el seu potencial com a emprenedors i que volen aconseguir ferramentes claus per a desenvolupar els seus propòsits.

  Entre els continguts que es desenvolupen en el curset es troben els set pilars de l’èxit i la felicitat; els primers passos per a l’èxit; coneix els secrets de la comunicació eficaç; desenvolupar les teues habilitats per a donar i rebre retroalimentació positiva; el valor de l’entusiasme; i comprendre el poder del reconeixement, entre d’altres.

  “El motiu que ha impulsat la realització d’aquest taller d’entrenament ha sigut la motivació per a aquelles persones que en l’actualitat no troben feina, per a definir el que volen aconseguir, suprimir les seues preocupacions i desenvolupar una major autoconfiança per a aconseguir-ho”, comenta la Regidoria de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

   

  Pujar