elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mascarell renova la seua imatge amb la instal·lació de nou mobiliari urbà

Mascarell renova la seua imatge amb la instal·lació de nou mobiliari urbà
  • Es porten a terme diferents actuacions d’embelliment del conjunt emmurallat de Nules

MÉS FOTOS
Mascarell renova la seua imatge amb la instal·lació de nou mobiliari urbà - (foto 2)
Mascarell renova la seua imatge amb la instal·lació de nou mobiliari urbà - (foto 3)
Mascarell renova la seua imatge amb la instal·lació de nou mobiliari urbà - (foto 4)
Mascarell renova la seua imatge amb la instal·lació de nou mobiliari urbà - (foto 5)

Mascarell presenta una nova imatge després de la instal·lació de nou mobiliari urbà i de les actuacions d’embelliment fetes aquestes setmanes a l’interior del conjunt emmurallat.

En aquest sentit, cal destacar que s’ha dotat a la població de dos jardineres grans amb bancs, huit papereres, i d’altres cinc jardineres més que s’han instal·lat en diferents llocs del casc urbà. Així mateix, també s’han portat a terme accions de millora i d’embelliment amb l’adequació, entre altres, de l’arbrat existent a la plaça de les antigues escoles.

No obstant això, l’alcalde David García, comenta al respecte que “poc a poc s’adequarà tot Mascarell, de manera que en les pròximes setmanes s’instal·laran més papereres i es preveu pintar les façanes tant de l’ajuntament com de les antigues escoles, on es troben la biblioteca, el local polifuncional i el bar social, al mes de setembre”.

En l’últim any són moltes les actuacions que s’estan portant a terme amb l’objectiu d’embellir Mascarell i donar-li axí una imatge concorde a l’entorn emmurallat. Així doncs, també s’han renovat les plaques dels noms dels seus carrers i s’han millorat les zones enjardinades dels voltants.

Cal assenyalar a més que aquest tipus d’actuacions compta amb la col·laboració de l’alumnat del taller d’ocupació i del programa Et Formem juntament amb el personal de la brigada municipal.

Pujar