elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Oficina de Mediació Hipotecària registra un total de 46 visites l’any 2018

L’Oficina de Mediació Hipotecària registra un total de 46 visites l’any 2018

    L'Oficina de Mediació Hipotecària de Nules ha registrat al llarg de l'any 2018 un total de 46 visites. Com a resultat del treball realitzat pel Servei de Mediació de Nules cal ressaltar que els assumptes de major transcendència que han sigut consultats tenen a veure amb les clàusules abusives, com la clàusula sol i informació relacionada amb despeses hipotecàries.

    A més, al llarg de l'any 2018 s'han obert 19 expedients, dels que 12 es troben ja tancats i la resta s'estan a l'espera d'obtindre informació o negociació; s'ha fet seguiment a 3 expedients sobre Execució Hipotecària i a 16 sobre altres qüestions relacionades amb altres temes no referents a assumptes hipotecaris. Així doncs, s'han tramitat 9 expedients sobre clàusules abusives; 3 sobre refinançament; 2 de lloguer; 3 relacionats amb l'Execució Hipotecària; i també ha hagut 1 expedient de desnonament.

    Davant açó, el regidor d'Habitatge, Antonio Romero, matisa que "l'oficina la varem obrir en febrer de l'any 2016 i en tot aquest temps hem vist com ha augmentat la confiança dels veïns i de les veïnes en aquest servei que es presta des de l'ajuntament de manera totalment gratuïta".

    El conveni entre l'Ajuntament de Nules i el Col·legi Oficial d'Advocats de Castelló per a poder seguir oferint als ciutadans aquest servei es renova cada any. Entre les millores que en aquest temps s'han portat a terme es troba l'ampliació de l'horari en quatre hores, així l'atenció al públic té lloc el primer i tercer dijous de cada mes en horari de matí en el segon pis del nou ajuntament.

    Pujar