elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

García: "El ‘pacte del gasto’ paralitza Nules mentre porta al ple temes sense interès per als veïns"

García: "El ‘pacte del gasto’ paralitza Nules mentre porta al ple temes sense interès per als veïns"

  El ‘pacte del gasto’ no preveu debatre en el ple d'aquesta vesprada cap punt d'interès per als veïns de Nules. Així, el portaveu del Partit Popular, Mario García, ha assegurat que “el gran tema que avui ens planteja l'alcalde és una moció que té com a objectiu ficar-se amb el Partit Popular”.

  “Per a aquesta vesprada, el ‘pacte del gasto’ solament porta temes de tràmit” el que evidencia “la paràlisi a la qual el quatripartit ha portat el municipi de Nules”.

  Mario García ha assegurat que “estem en l'equador de la legislatura i no hem vist complida cap de les promeses del quatripartit ni s'ha produït el canvi polític que tant van anunciar”. Així, el portaveu del PP destaca que amb el ‘el pacte del gasto’ el col·legi Pedro Alcázar està tancat malgrat que les obres van concloure fa alguns mesos, el pla especial de la Marjalería porta dos anys de retard, no tenen cap projecte de millora per a Mascarell i, mentrestant, les llistes de l'atur segueixen pujant.

  Per als populars, “l’alcalde del pacte del gasto’ perd el temps a parlar de temes que no tenen cap interès per al municipi”.

   

  Pujar