elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les fogueres de Sant Joan tornen a les platges de Nules

Les fogueres de Sant Joan tornen a les platges de Nules
  • Un dispositiu especial de la Policia Local controlarà els accessos a la zona marítima

MÉS FOTOS
Les fogueres de Sant Joan tornen a les platges de Nules - (foto 2)
Les fogueres de Sant Joan tornen a les platges de Nules - (foto 3)

L'Ajuntament de Nules permetrà enguany la realització de les tradicionals fogueres de Sant Joan a les platges del municipi. Així doncs, després de dos anys en què aquesta festa es va suspendre per la situació sanitària aquest 23 de juny les platges de Nules tornaran a estar obertes perquè tots els que vulguin puguin gaudir d’aquesta celebració que té lloc la nit entre el 23 i el 24 de juny.

Així mateix, com cada any hi haurà un dispositiu especial de la Policia Local per controlar els accessos a la zona marítima i que aquestes festes es puguin reprendre de la manera més segura possible, “per descomptat, les platges estaran totalment obertes al públic no només per a fer les fogueres sinó per prendre un bany, passejar o qualsevol altra cosa. Després de dos anys, Nules espera poder tornar amb un gran èxit a aquesta celebració que és tan característica de l'inici de la temporada d'estiu. Estem molt contents de poder tornar a celebrar les fogueres de Sant Joan, i esperem que aquesta nit de Sant Joan es gaudeixca amb responsabilitat”, comenta la regidora de Platges, M. José Esteban.

Per tant, des del consistori es destaca que totes les persones que facen foguera hauran de netejar les restes de brutícia que queden a la platja.

Per altra banda, cal assenyalar que aquest cap de setmana començarà també a les Platges de Nules la programació Estiu a l’Estany amb actuacions de música, ball, teatre, entre d’altres actes que tindran lloc a la terrassa de l’Estany fins a finals del mes de juliol.

Pujar