4 de juny de 2020 4/6/20

El PP exigeix que els estalvis pel cessament de consums es destinen a rescatar a Nules

El PP exigeix que els estalvis pel cessament de consums es destinen a rescatar a Nules - (foto 1)
  • La portaveu, María Victoria Marzal, presentarà instància a l'equip de govern per a conéixer al detall les xifres i establir prioritats en les quals invertir-les

El Grup Municipal del Partit Popular sol·licitarà a l'equip de govern de Nules que detall l'estalvi obtingut pel cessament d'activitats en instal·lacions municipals i el destine, íntegrament, a rescatar a la població. Així ho ha manifestat la portaveu del Grup Municipal del PP en la localitat, María Victoria Marzal, qui ha assenyalat que “qualsevol quantitat que s'haja obtingut de la caiguda de consums, serveis o activitats, o prestacions de manteniment haurien d'anar dirigides a ajudar als qui en aquests moments més ens necessiten”.

La proposta s'emmarca en el pla de taules sectorials proposat pel Partit Popular al CeN i Més Nules, i que tots dos partits van descartar secundar. “Serà en aquestes taules, fruit del treball amb els diferents agents socials, on s'establisquen les prioritats”. “Per a això, primer hem de conéixer les dades”.

Marzal confia que l'equip de govern responga a la sol·licitud d'informació. “Estem acostumats a sol·licitar dades però lamentablement la falta d'informació és la tònica habitual per part de l'equip de govern”. No obstant això, “no per això deixarem d'exercir la nostra funció de fiscalització i a exigir als qui governen que exercisquen la seua labor d'acord amb la llei”.

Des del PP reclamen la màxima transparència “per a evitar que Nules acabe sumida en la ruïna”. “Som conscients de la crítica situació econòmica en la qual està immers el nostre ajuntament per la irresponsabilitat dels qui han governat durant els últims anys”. En aquest sentit, “és necessari que en un moment tan complicat com l'actual, en el qual centenars de veïns pateixen la tragèdia de l'atur, s'habiliten les accions necessàries per a rescatar als qui més el necessiten. Volem un Nules viu, amb futur i oportunitats, no la misèria ni la ruïna”.

Pujar