elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Creixen a 78 els casos actius per coronavirus a Nules

Creixen a 78 els casos actius per coronavirus a Nules
  • El municipi castellonenc tenia 49 positius a la fi de la setmana passada

  • L'Ajuntament de Nules insisteix a frenar l'activitat social durant els pròxims 15 dies

Nules ha augmentat a 78 els casos actius per coronavirus. Una xifra que està prop de duplicar les últimes dades facilitades per la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que fixava en 49 les persones contagiades a la fi de la setmana passada.

L'Ajuntament de Nules ha informat pels canals oficials de l'increment dels contagis i ha insistit a la població “a reduir els contactes socials i posposar tota activitat que no siga imprescindible durant 15 dies”.

Des del consistori demanen “màxima responsabilitat en aquests moments”.

Davant l'increment de contagis, l'Ajuntament de Nules va reunir ahir la junta de portaveus per a analitzar la situació i es va sol·licitar a la conselleria de Sanitat que estudie si és convenen prendre mesures addicionals en la població de Nules, com el confinament de la població.

De fet, l'alcalde David García ja va demanar la setmana als veïns l'autoconfinamiento, que isquen de casa només per a l'imprescindible, com a mesura per a frenar l'increment de casos de coronavirus.

No obstant això, la setmana passada el consistori ja va adoptar altres mesures davant la situació de contagis tan preocupant.

Així, roman tancat el poliesportiu municipal, el camp de futbol, les pistes esportives i la pista d'hoquei. Així mateix, s'han suspès els entrenaments dels Jocs Esportius en els centres educatius.

El consistori ha precintat els parcs infantils i les zones públiques d'oci com el Jardí Botànic, el Paratge de l’Estay, la zona Quatre Camins i el recinte de festes-pista de patinatge.

A més, s'han precintat les cabines telefòniques, les fonts, bancs i la resta del mobiliari urbà, inclòs el de l'interior dels parcs per a gossos. I s'ha tallat el subministrament d'aigua de les fonts.

I des del passat cap de setmana es van tancar els vestuaris del camp de futbol i el poliesportiu tant durant les competicions com en els entrenos; i s'han suspès les activitats en el CEAM fins al 16 de novembre; i la Unitat de Respir que anava a reprendre aquesta setmana la seua activitat, estarà tancada fins a l'1 de desembre.

Pujar