elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules seguix amb les sessions perquè la plantilla de Cítrics de Nules trobe un altre treball

Nules seguix amb les sessions perquè la plantilla de Cítrics de Nules trobe un altre treball
  • Más de 1.000 persones es van quedar sense el seu lloc de treball

MÉS FOTOS
Nules seguix amb les sessions perquè la plantilla de Cítrics de Nules trobe un altre treball - (foto 2)
Nules seguix amb les sessions perquè la plantilla de Cítrics de Nules trobe un altre treball - (foto 3)
Nules seguix amb les sessions perquè la plantilla de Cítrics de Nules trobe un altre treball - (foto 4)
Nules seguix amb les sessions perquè la plantilla de Cítrics de Nules trobe un altre treball - (foto 5)

Aquesta setmana han començat les sessions que LABORA imparteix per a orientar i assessorar al personal afectat per l’expedient de regulació d’ocupació de Cítrics de Nules.

De manera que, amb aquesta primera jornada es posa en marxa una oficina itinerant de LABORA, on orientadors del Servei Valencià d’Ocupació i Formació realitzaran sessions individualitzades d’orientació laboral a les persones afectades pel tancament de la cooperativa citrícola.

En aquest sentit, cal assenyalar que aquesta actuació forma part del conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament de Nules i LABORA el passat mes de gener, amb l’objectiu de facilitar la reinserció laboral dels treballadors i treballadores de Cítrics de Nules.

La regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, explica que “les persones orientadores de LABORA els ofereixen assessorament de manera personalitzada, i les eines i l’acompanyament que requerisquen per a fomentar la seua reinserció laboral. Així mateix, LABORA facilita la incorporació d’aquestes persones, com a col·lectiu prioritari, als cursos de formació que s’impartisquen a la comarca de la Plana”.

La pròxima sessió s’ha previst per al mes de maig, en concret per a dilluns 20 de maig. De fet, durant un periode d’un any tindran al seu abast un servei de proximitat en matèria d’orientació laboral i formació professional de qualitat que els ajude a trobar un nou lloc de treball.

Amb tot, cal recordar que el tancament de Cítrics de Nules ha afectat a més de 1.000 persones.

Pujar