31 de març de 2020 31/3/20

Martín: "Cal buscar solucions per al sector del marbre que està travessant una de les seues pitjors crisis"

Martín: "Cal buscar solucions per al sector del marbre que està travessant una de les seues pitjors crisis" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Martín: "Cal buscar solucions per al sector del marbre que està travessant una de les seues pitjors crisis" - (foto 2)
  Martín: "Cal buscar solucions per al sector del marbre que està travessant una de les seues pitjors crisis" - (foto 3)
  Martín: "Cal buscar solucions per al sector del marbre que està travessant una de les seues pitjors crisis" - (foto 4)

  La candidata al Congrés dels Diputats de Ciutadans (Cs), Marta Martín, ha defensat que “cal buscar solucions per al sector del marbre que està travessant una de les seues pitjors crisis”. Aquestes declaracions es realitzen després de visitar a Novelda Bateig Piedra Natural i mantindre una amb representants de la Asociación Mármol de Alicante. La diputada ha recordat que “no podem deixar que seguisca la destrucció d'ocupació en una indústria en la qual hem sigut referent internacional com és la pedra natural que sale del Vinalopó”.

  La candidata de Cs ha visitat també una plantació de raïm de taula embutxacada del Vinalopó de Montfort, on ha conegut el procés “d'aquest producte únic en el món, els raïms de la sort, que sorgeixen a més en una de les comarques amb menys recursos hídrics del país que s'ha convertit en un exemple en la gestió de l'aigua de la qual hem de prendre nota”. Els productors li han traslladat les seues demandes per a aconseguir unes assegurances justes, aigua de qualitat i ajudes per a la investigació i inversió sobre noves varietats.

  Martín, acompanyada del candidat al Congrés Adrián Santos i de l'alcalde de Novelda, Armando Esteve, ha recorregut les instal·lacions de l'empresa Verdú-Canto Saffrón Spain amb representants de Aprecoin (Asociación provincial de Empresarios de Especias, Condimentos e infusiones) que han explicat la situació del sector i les seues necessitats.

  Pujar