Dimarts 21 de Agost de 2018

L´Ajuntament sol·licita a la Generalitat 2 milions d´euros per a la millora dels polígons

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Economía y Negocio -  general
03/05/2018 | elperiodic.com  

L´Ajuntament sol·licita a la Generalitat 2 milions d´euros per a la millora dels polígons

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Tal com ha destacat l´Alcadessa de l'Ajuntament d'Alaquàs, Elvira García Campos, aquesta inversió econòmica que s'emmarca dins del Pla Estratègic de Subvencions 2016-2018 promogut per la IVACE, permetria emprendre diverses actuacions de millora en els polígons de Els Mollons i el Bovalar.

Pel que fa a les actuacions de mobilitat, cal destacar les obres que s'executaran per a la millora de l'accés al polígon del Bovalar amb la urbanització del Carrer Conca, i la prolongació del carril bici, entre l’ Avinguda Pablo Iglésias i Cami Vell.

Una de les tasques que també es planteja, és la renovació de l'enllumenat públic mitjançant mesures d'eficiència energètica, a través de la substitució de les actuals lluminàries per altres de major eficiència energètica.

En ambdós casos, en cas d´aprovar-se integrament aquesta subvenció, les intervencions es centraran en l'execució de canalitzacions per a la instal.lació de fibra òptica. Es tracta d'una actuació que permetrà l´accés a Internet a alta velocitat.

En aquesta mateixa línia, i amb vista a incrementar la seguretat al polígon, es procedirà a la implantació d'un circuit tancat de televisió connectat a la policia local.

Per a la presentació i elaboració d'aquest ambiciós projecte, han estat estudiades les necessitats de tots dos espais del municipi tenint en compte a més les demandes de l'empresariat local.

Per la seva banda, l´Ajuntament d´Alaquàs ha aprovat una dotació pressupostària que ascendeix als 120.000 euros i que es destinarà a complimentar, si és necessari, la subvenció que finalment s´atorgue.

L'objectiu és que aquestos importants enclavaments del municipi  pugen mantenir el seu paper, d'una banda generant ocupació en la població i de l'altra sent un referent per a la implantació de noves empreses.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil