Dimecres 15 de Agost de 2018

La platja de Bellreguard s’avança a l’estiu

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Turismo -  general
15/06/2017 | elperiodic.com  

La platja de Bellreguard s’avança a l’estiu

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Bellreguard s'avança l'estiu. Este dissabte, Creu Roja comença la temporada a la platja de Bellreguard que des del passat cap de setmana té els rentapeus instal·lats perquè els banyistes puguen disfrutar-la quan abans. Dilluns que ve obrirà l'oficina de turisme i l'1 de juliol el Centre de Salut. Com subratlla l'alcalde, Joan Marco, que dilluns va arreplegar a Altea la bandera blava per a la platja acompanyat pel regidor de turisme, Marcos Haro, «Estiu a estiu, hem de fer la platja de Bellreguard més accessible i agradable».

Els estiuejants disfrutaran enguany de nombroses novetats com ara l'acabada d'estrenar plaça de la Ribera amb espai per als xiquets o la petanca. Els jocs infantils seran els protagonistes de la nova zona ajardinada al carrer de Segrelles. També les instal·lacions esportives, com les cistelles de la plaça del Comtat o les que hi havia a la sorra i es va endur el temporal, han estat renovades.

L'avinguda de Balears, l'accés principal al passeig marítim, s'ha remodelat per a garantir l'accessibilitat amb l'eliminació d'escales i barreres arquitectòniques. Pel que fa al punt accessible, en la fita de terme entre Bellreguard i Guardamar, s'ha adquirit una cadira amfíbia així com noves croses. Tots els accessos a la platja s'han numerat amb nous panells informatius, com nous seran també els fullets d'informació turística i el sistema de megafonia. Igualment, s'ha millorat l'accés al nucli urbà de la platja i s'ha senyalitzat el sector centre-sud. Per a finalitzar, les canalitzacions dels rentapeus s'han llevat de baix de la sorra perquè vagen apegades als murs. Les intervencions desenvolupades enguany se sumen a les de l'any anterior, quan es va retirar el vell dipòsit d'aigua o es van remodelar els carrers del Sénia i de Mallorca.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil