elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Reunió a Morella amb el Diputat de Cooperació amb els municipis

Reunió a Morella amb el Diputat de Cooperació amb els municipis
  • El responsable de Cooperació i Concertació amb els Ajuntaments ha visitat l’OFISAM ubicada en Morella i s’ha reunit amb l’Alcalde de Morella per tractar temes referents al Pla 135 de la Diputació amb l’inici imminent de les obres del carrer Zaporta

El diputat de Cooperació i Concertació amb els Ajuntaments de la Diputació de Castelló, Ximo Huguet, ha visitat avui la Oficina d’Assessorament a Municipis (OFISAM) ubicada en Morella, com a responsable d’este servei a l’organisme provincial. Posteriorment ha mantingut un encontre en l’Ajuntament.

En la reunió, l’alcalde de la localitat, Rhamsés Ripollés, li ha exposat al diputat, Ximo Huguet, la particular idiosincràsia de Morella, amb més de 400 km2 de terme municipal i quatre pedanies –Xiva, Ortells, La Pobleta i Herbeset- i li ha reiterat la necessitat de trobar una fórmula mitjançant la qual aquestes pedanies es veiguen també beneficiades, com qualsevol altre poble similar, de les ajudes de la Diputació.

Aquesta ha estat des de temps una reivindicació de l’Ajuntament de Morella que ja havia traslladat a l’ens provincial. Pel que fa a les pedanies cal recordar que, com a exemple, no poden optar a les ajudes que la Diputació ofereix a les poblacions de menys de 200 habitants per a la dotació i manteniment d’un servei de tenda per als veïns.

Acompanyat de l’alcalde, Rhamsés Ripollés, i altres representants de l’Ajuntament, Ximo Huguet ha visitat el carrer Zaporta de la localitat, on el proper dimecres dia 13 començaran les obres d’arreglament del mateix. Les obres de millora consisteixen en la renovació de les conduccions d’aigua i llum així com en l’adoquinat del mateix. Cal dir que aquestes obres estan finançades, en part, pels esmentats Plans 135 de la Diputació de Castelló. Huguet ha estat informat d’altres projectes d’interès per a la localitat com la remodelació de l’edifici Colomer-Zurita després que l’Ajuntament recuperara la propietat amb l’acord amb la Diputació de Castelló.

L’Alcalde de Morella ha destacat que ‘’les administracions estem per a sumar pel bé de les nostres poblacions i s’agraeix el suport que la Diputació està realitzant als municipis. A la vegada, crec que és important que estudiem conjuntament propostes com les que hem traslladat per continuar millorant-ho’’.

Pujar