16 de gener de 2021 16/1/21

La pedra sorprén en l'interior de Castelló

La pedra sorprén en l'interior de Castelló  - (foto 1)
  • Este diumenge a la vesprada es van produir tempestats que van deixar grans quantitats d'aigua en un breu espai de temps i acompanyades de pedra, com en Morella o Cirat

MÉS FOTOS
La pedra sorprén en l'interior de Castelló  - (foto 2)

En la vesprada d'este diumenge diverses tempestats han agranat tota la província de Castelló, deixant grans precipitacions en un breu període de temps i moltes d'elles acompanyades de pedra. Exemple d'això les localitats de Morella, Cirat, Catí, Montanejos o Canet El Roig, tal com han informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) i el Centre de Coordinació d'Emergències 112 de la Generalitat.

Així, molts veïns es van veure sorpresos per una tempestat sobtada amb pedres del grans mides tal com s'observa en les imatges captades per usuaris de twitter com @meteomorella i @fotorutas. En Morella han caigut 26 litres per metre quadrat en una hora i a Zorita 21 litres. A Catí 18,6 l/m2, a Montanejos 7,6 i a Canet El Roig 6,4 litres, segons estos mateixos organismes.

Per a este dilluns seguiran les tempestats a Castelló. L'interior nord de la província està amb avís groc per fortes ratxes de vent que podrien alcançar els 80 km/h segons Aemet. Les tempestats i els ruixats estaran presents en esta província, no així en la resta de la Comunitat Valenciana, on el cel estarà ennuvolat en general.

Pujar