elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obres de millora al barri Hostal Nou de Morella

Obres de millora al barri Hostal Nou de Morella
  MÉS FOTOS
  Obres de millora al barri Hostal Nou de Morella - (foto 2)
  Obres de millora al barri Hostal Nou de Morella - (foto 3)

  L'ajuntament de Morella està actuant en la reparació d'alguns carrers del barri de l'Hostal Nou. L'actuació principal consisteix en asfaltar el carrer dels Gremis i la construcció de la vorera. A més, es millorarà l'enllumenat de la N-232. També s'està actuant a la zona de Quatre Camins reparant els murs de contenció i la canalització de l'aigua. Finalment, la brigada està netejant i segant la costa de Sant Vicent per a la Rogativa dels propers 6 i 7 de maig.

  El regidor d'obres, Amadeu Bordas, ha destacat que "es tracta d'una zona que necessitava diverses actuacions de millora, per això, hem vist que podíem concentrar el treball a la zona i reparar tot al mateix temps". A més, l'edil ha subratllat que "la reparació del carrer dels Gremis és molt urgent perquè hi ha molts clots que dificulten la circulació". D'altra banda, "la costa de Sant Vicent ha d'estar en les millors condicions per a la Rogativa del proper cap de setmana, per la qual cosa, era també necessari segar-la i netejar-la" ha comentat Amadeu.

  Nous nínxols al cementeri

  El cementeri de Morella compta amb 72 nous nínxols i la reparació de diverses infraestructures. El cementeri estava quedant-se sense espai i necessitava una ampliació dels nínxols. D'aquesta manera, el consistori ha aprofitat per a reparar i condicionar la zona. Així, s'han arreglat les canalitzacions de l'aigua i s'ha canviat la fusta de tots els banquets.

  Pujar