elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oberta la matrícula per a un nou curs de la Universitat per a Majors de Morella

Oberta la matrícula per a un nou curs de la Universitat per a Majors de Morella
  • La Covid-19 obliga a fer variacions separant les seus de Morella i Vilafranca i sent els cursos trimestrals en lloc d’anuals

El proper 5 d’octubre donarà començament de nou la Universitat per a Majors que des de fa uns anys es ve impartint a Morella per part de la Universitat Jaume I de Castelló.  La pandèmia de la Covid-19 ha obligat enguany a fer algunes variacions en el programa, com la separació de l’alumnat comarcal entre els centres de Morella i Vilafranca. Per altra banda, la programació dels cursos serà en períodes trimestrals en lloc d’anuals per a tindre major capacitat d’adaptació donades les circumstàncies.

Un total de 25 persones majors de 55 anys poden beneficiar-se del ensenyament que la UJI ofereix per als majors de la nostra comarca. Les inscripcions ja es poden fer telemàticament a la Biblioteca Municipal de Morella i les matèries que s’impartiran seran les de Família i Dret, Història i Patrimoni del Mediterrani, Educació Musical i Participació Cultural Activa, per part de professors/es de la UJI que es desplaçaran a la seu de la Casa Ciurana de Morella. Les classes s’impartiran cada dilluns entre les 16 i les 19 hores. El preu de la matrícula és de 34,50 euros.

Tot i la crisi provocada per l’aparició del Coronavirus ni la Universitat Jaume I ni l’Ajuntament de Morella han  volgut deixar de donar aquest servei per a majors que tanta acceptació i participació ha tingut en totes les seues edicions. Per a la regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Morella, Malú Blasco, la continuació enguany de la Universitat per a Majors ‘és una gran oportunitat per a que els alumnes adquireixin uns coneixements essencials en les respectives matèries al temps de conviure amb altres persones en germanor’. De no haver contratemps la intenció és de continuar el curs, trimestre a trimestre, fins el pròxim estiu.

Pujar