elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella serà seu de l'Escola Oficial d'Idiomes

Morella serà seu de l'Escola Oficial d'Idiomes
  • La ciutat albergarà el curs 2018-2019 a partir del mes d'octubre amb els nivells B1.1 i B1.2 d'anglés

  • La preinscripció comença el dilluns, 2 de juliol, i es podrà fer a través d'internet

Morella serà seu de l'Escola Oficial d'Idiomes junt amb Vinaròs i Benicarló durant el pròxim curs escolar 2018-2019. D'aquesta manera, la ciutat albergarà classes d'anglés amb nivells B1.1 i B1.2 a les aules de l'IES Els Ports. Així, el dilluns, 2 de juliol, s'obri la preinscripció a l'EOI. Aquest període serveix per a reservar places, encara que al setembre també es podran inscriure alumnes a Morella.

La regidora d'Educació, Judit Garcia, ha destacat que "amb aquesta seu de l'EOI a Morella apropem un servei molt important a aquesta zona i facilitem l'oportunitat d'obtenir títols d'idiomes a la nostra ciutat". A més, l'edil ha comentat que "es tracta d'un servei molt necessari, ja que l'aprenentatge d'idiomes, sobretot d'anglés, està molt demandat i amb l'Escola Oficial d'Idiomes s'amplia el nombre de places per a aprendre llengües". Judit també ha explicat que "encara que comptem amb aquesta seu de l'EOI, Morella continuarà amb els altres projectes formatius amb els quals compta al Centre Formatiu com són la certificació del Trinity College London o les classes d'anglés per als més joves, de manera que complementen el servei de l'Escola Oficial amb més diferents nivells en idiomes i cursos per a distintes edats".

Cal recordar que el Centre Formatiu de Morella ofereix classes d'anglés i exàmens de diferents nivells, així com la possibilitat de tindre classes presencials com a distància per tal de facilitar l'estudi a tots els interessats en aprendre idiomes a Morella. A més, aquest està obert a propostes formatives que la gent puga aprofitar com són els cursos d'altres idiomes o altres tipus de formació com cursos d'informàtica. Les possibilitats de realitzar diferents cursos formatius s'estudiarà depenent de la quantitat d'alumnes que puga haver-hi en cadascun.

Pujar