elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella presenta el llibre Els bombardejos silenciats de 1938

Morella presenta el llibre Els bombardejos silenciats de 1938
  • Aquest llibre recull els fets de pobles dels Ports, l’Alt Maestrat i el Baix Maestrat

L’agenda cultural de Morella continua amb diferents activitats durant el cap de setmana. Així, aquesta vesprada es presenta el llibre Els bombardejos silenciats de 1938: Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Vilar de Canes, Rosell i Morella escrit per Vicent Querol, Carlos Sangüesa, Pep Querol i Ricard Martí a les 19.30 hores al Teatre Municipal. Així, els autors i coautors dialogaran al voltant dels fets que es narren en aquest llibre. Aquesta és una activitat dins del cicle Diàlegs dels Ports d’estiu organitzat pel Centre d’Estudis dels Ports.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “aquest cap de setmana hi ha diverses activitats culturals, les quals comencen amb la presentació d’aquest llibre sobre els bombardejos en diferents pobles pròxims a Morella”. L’edil ha explicat que “durant aquestos dies també hi ha concerts diferents per a tots els públics” i ha volgut “animar a totes i tots a participar en les diferents activitats de manera responsable i amb les mesures sanitàries”.

Programació del cap de setmana a Morella

Aquest cap de setmana la ciutat de Morella alberga diferents activitats culturals. Així, aquesta vesprada a les 19.30 hores tindrà lloc el Diàleg dels Ports d’estiu amb la presentació del llibre Els bombardejos silenciats de 1938 al Teatre Municipal. A les 23.00 hores, Xavi Sarrià i Key Day actuaran en acústic a l’Espai Firal. També actuarà la Rondalla de Morella al Pla dels Estudis a les 23.00 hores.

El dissabte a les 12.00 hores comença un nou cicle de Morella Sonora amb el concert de Joaquín Palomares i Javier Llanes a l’entrada de l’Ajuntament de Morella. A les 17.00 hores, el Teatre Municipal acollirà el Cita a Morella COVID-19, una visita inesperada i a les 20.00 hores el concert De Morella a Châtillon a càrrec de l’Associació Musical Mestre Candel a la plaça de bous.

Finalment, el diumenge a les 12.45 hores hi haurà una cercavila de l’Associació Musical Mestre Candel pels carrers de Morella i a les 20.00 hores, un concert de guitarra flauta i veu al Teatre Municipal.

Pujar