30 de novembre de 2020 30/11/20

Morella present en l’acte en record de les víctimes per la covid-19

Morella present en l’acte en record de les víctimes per la covid-19 - (foto 1)
  • Morella ha estat present en l’acte solemne de record a les persones que han perdut la vida a causa del coronavirus que s’ha celebrat aquest matí en l’Umbracle de la Ciutat de les Arts de València

L’acte organitzat per la Generalitat ha comptat amb la presència de persones afectades y familiars dels que han perdut la vida a causa de la covid-19 procedents de les 33 comarques valencianes, així com alcaldes y alcaldesses de les localitats d’aquests territoris i les principals autoritats de la Comunitat.

Per part de Morella han participat el seu alcalde, Rhamsés Ripollés i Marisa Ibáñez, familiar de víctima i treballadora social, que és una de les àrees amb més treball per fer front a tots els efectes de la pandèmia. Rhamsés Ripolles ha declarat que ‘com s’ha realitzat en aquest emotiu acte hem de recordar ara i sempre als que malauradament ens han deixat”.

Una escultura amb terra de les 33 comarques valencianes recordarà a les víctimes de la covid-19. La terra de la nostra comarca és de l’Albereda de Morella.

A l’acte, que ha comptat amb la interpretació de la peça musical “In memoriam”, creada per aquest homenatge pel compositor Bernardo Alba ha estat representada tota la Comunitat Valenciana.

En Morella, cal recordar que aquesta pandèmia en el seu pic més alt de contagi va afectar de forma més tràgica a la Residència de la Tercera Edat, on l’esforç de treballadores, treballadores i residents va ser clau per l’eradicació dels brots.

D’aquesta manera, el nou Jardí del Record en Morella va albergar el passat mes d’agost un acte en homenatge a les víctimes de la covid-19 i en agraïment a l’esforç de les persones que han treballat per fer-li front en un acte presidit pel Molt Honorable President de la Generalitat, Ximo Puig.

Pujar