elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella prepara l’arribada dels Reis Mags

Morella prepara l’arribada dels Reis Mags
  • L’alcalde de Morella ha enviat una carta a les xiquetes i xiquets de la ciutat per a explicar els actes així com una altra per a fer les peticions a SS. MM.

MÉS FOTOS
Morella prepara l’arribada dels Reis Mags - (foto 2)

Morella prepara l’arribada de SS. MM. els Reis Mags a la ciutat per al 5 de gener amb els canvis i adaptacions necessàries per a garantir la salut de les persones en la situació actual. D’aquesta manera, les retransmissions televisives de la cavalcada i del pregó el dia anterior són els principals canvis respecte a les tradicionals. Així, es pretén fer arribar la il·lusió d’aquestos actes a totes les cases de la ciutat. Cal recordar que la cavalcada de Morella és una de les més històriques de la Comunitat Valenciana i que els Reis no faltaran a la seua cita.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha enviat una carta a les xiquetes i xiquets de Morella per a traslladar la programació d’activitats des del dia dos de gener i fins al cinc, el qual SS. MM. arribaran a la ciutat a través de televisió local. Així, en aquesta explica que les cartes als Reis es podran dipositar en les bústies des del 24 de desembre fins al 4 de gener. Així, hi haurà tres bústies reials distribuïdes per la ciutat de manera que una estarà a Sant Miquel, una altra a l’Ajuntament de Morella i l’última a la Plaça Colom.

Rhamsés ha explicat que “la situació de la pandèmia de la COVID-19 i les mesures per a garantir la salut no permeten que la cavalcada dels Reis mags siga com la coneixíem fins ara, per la qual cosa volem fer arribar la  il·lusió i màgia d’aquestos actes a les xiquetes i xiquets de Morella a través de la televisió i, després, entregaran els regals porta a porta”. L’edil ha explicat que “a més, volem preparar, entre totes i tots, una sorpresa als Reis per a quan arriben. D’aquesta manera, animem a les xiquetes a preparar pancartes per a donar-los la benvinguda i penjar-les el dos de gener”. Finalment, ha volgut “agrair a totes les persones que ho fan possible, la seua col·laboració i dedicació”.

Cal explicar que a més de la carta de l’alcalde, les xiquetes i xiquets de Morella han rebut el model de la carta per a demanar els seus desitjos als Reis. Aquestes també es podran descarregar de la pàgina web morella.net i es podran dipositar en les bústies reials. “En les cartes, a més de demanar els joguets i regals, hi ha un apartat per a demanar allò que les xiquetes i xiquets vulguen per a Morella” ha finalitzat Rhamsés.

Pujar