20 de gener de 2021 20/1/21

Morella participa en la Asamblea de los Pueblos Más Bonitos de España a Mojácar

Morella participa en la Asamblea de los Pueblos Más Bonitos de España a Mojácar - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Morella participa en la Asamblea de los Pueblos Más Bonitos de España a Mojácar - (foto 2)

  Morella participa en la V Asamblea Nacional de los Pueblos Más Bonitos de España que s’ha celebrat avui a Mojácar. D’aquesta manera, Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella, ha acudit a la cita per a representar a la ciutat i valorar les accions realitzades durant el 2017 i planificar aquelles que es portaran a terme l’any 2018. Aquest any és molt important per a Morella, ja que es celebra el 54 Sexenni, les festes majors de la ciutat que es celebren cada sis anys i que estan declarades com Festes d’Interés Turístic Nacional i Bé d’Interés Cultural Immaterial.

  Rhamsés ha destacat que “les accions realitzades durant el 2017 han sigut molt positives i s’ha vist incrementat el nombre de visitants a Morella”. A més, l’edil ha comentat que “s’han realitzat diferents projectes molt importants i no sols amb finalitat turística com la jornada Turismo, innovación y medio ambiente en la España rural que es va celebrar al Senat i va servir per reivindicar els problemes dels pobles menuts com el despoblament”. Rhamsés ha recalcat que “a los Pueblos Más Bonitos de España ja som 57 membres que treballem junts per a fomentar i posar en valor el nostre patrimoni i les nostres tradicions a nivell turístic”.

  L’associació de los Pueblos Más Bonitos de España va nàixer amb la intenció de promocionar els pobles diferents de la geografia amb diferents característiques d’història, cultura i tradició. Així, aquesta pretén unir esforços i valorar els diversos aspectes turístics que ofereixen els pobles membres. Morella va ser un dels pobles fundadors d’aquesta associació i va acollir la primera assemblea nacional l’any 2013.

  Concentració de Bloggers a Morella

  Morella celebra aquest cap de setmana un Blogtrip amb l’associació Comunitat Valenciana Travel Bloggers. D’aquesta manera, Morella pretén promocionar els principals atractius de la ciutat a través d’internet aprofitant el públic d’aquestos blogs interessats en viatges i destinacions turístiques. Aquesta concentració compta amb 30 persones de 15 blogs diferents amb els quals s’han organitzat diferents activitats i visites per Morella.

  Pujar