elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella està preparada per a celebrar el Carnestoltes 2018

Morella està preparada per a celebrar el Carnestoltes 2018
  MÉS FOTOS
  Morella està preparada per a celebrar el Carnestoltes 2018 - (foto 2)

  Morella està preparada per a albergar a centenars de persones aquest cap de setmana i celebrar Carnestoltes. La festa de les disfresses és una data marcada al calendari festiu de la ciutat on participen més de 2.000 persones entre morellanes, morellans i visitants que omplin de color i festa els principals carrers de Morella. A més, enguany la programació compta amb novetats, la principal és l’actuació de l’orquestra Grupo Revelación el dissabte a la nit a l’Espai Firal organitzada pel Gremi de la Joventut.

  Carnestoltes a Morella compta amb activitats per a tots els públics, així, la regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “la desfilada de disfresses infantil i la dels majors són les principals activitats que atrauen un nombre de persones més elevat el dissabte”. Així, l’edil ha comentat que “enguany el Gremi de la Joventut ha organitzat una orquestra a l’Espai Firal, de manera que la festa s’allargarà durant tota la nit del dissabte”. A més, Rocío també ha explicat que “al finalitzar la desfilada de disfresses infantil, a l’Espai Firal hi haurà una xocolatada i inflables per a les xiquetes i xiquets”.

  Programació de Carnestoltes de Morella

  El dissabte, 17 de febrer, és el dia on es concentren la majoria de les activitats de Carnestoltes a Morella. D’aquesta manera, a les 16.30 hores comença la desfilada de disfresses infantil des de la Plaça Colom. A continuació, a l’Espai Firal hi haurà xocolatada i inflables per als xiquets i xiquetes.

  La desfilada de disfresses és a les 20.00 hores des de Sant Miquel. A les 23.00 hores, actuació de la xaranga des de la Plaça fins a l’Espai Firal. A les 0.30 hores, actuació de l’orquestra Grupo Revelación i discomòbil Proevent a l’Espai Firal.

  El diumenge es projecta la pel·lícula Tadeo Jones 2. El secreto del rey Midas al Teatre Municipal a les 19.00 hores

  Pujar