28 d’octubre de 2020 28/10/20

Morella congrega més de 250 dimonis

Morella congrega més de 250 dimonis - (foto 1)

    Morella va albergar ahir una Trobada de Dimonis pels carrers de la seua ciutat. D'aquesta manera, més de 250 dimonis de set colles diferents es van reunir a la ciutat per tal de realitzar correfocs i cercaviles que van omplir Morella del foc i la màgia característiques d'aquestes colles. Així, Os Diaples D'a Uerba de Saragossa, Dimonis de la Ràpita, Fotem-li foc des d'Alcanar, Diables de Castelló, Dimonis de la Plana des de Castelló, Dimonis Enroscats de l'Alcudia i Dimonis de Morella van realitzar diferents activitats per a tots els públics a Morella.

    La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat "la elevada participació de les colles de dimonis i de la gent que ha acudit a totes les activitats organitzades durant la trobada". També ha afegit que "les colles de dimonis han omplit d'ambient i festa els carrers de Morella, sobre tot a l'hora del correfoc, el qual ha sigut impressionant amb tants dimonis". Finalment, l'edil ha volgut "agrair als Dimonis de Morella la seua implicació a l'hora d'organitzar aquesta trobada i a les colles de dimonis visitants la seua col·laboració per a realitzar totes les activitats".

    D'aquesta manera, Morella es va convertir en un autèntic infern amb més de 250 dimonis llançant foc pels principals carrers de Morella. Des de Sant Miquel, fins al Pla dels Estudis, les set colles van llançar bengales i petards . Aquestos van il·luminar i omplir d'ambient festiu la ciutat a pesar de la climatologia adversa que va deixar tronades durant la vesprada d'ahir.

    Pujar