elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Morella comptarà amb un taller d’ocupació d’atenció sociosanitària de persones a domicili

Morella comptarà amb un taller d’ocupació d’atenció sociosanitària de persones a domicili
  • Està previst que s’inicie en la segona meitat d’octuble i ara es fa una crida per a la gent interessada

Morella comptarà amb un nou taller d’ocupació, en aquest cas d’assistència d’atenció a persones majors o amb diversitat funcional. Aquest tindrà una duració d’un any i està previst que comence durant la segona meitat del mes d’octubre. Així, per part del servei d’ocupació local es fa una crida a les persones interessades i, posteriorment, iniciar el procés de selecció per part de LABORA. El taller serà per a un total de 10 alumnes, els i les quals, faran les pràctiques i treballs al Centre de Dia i a domicilis de la ciutat. A part, el taller comptarà amb personal de direcció, administració i professorat. Aquest taller comptarà amb un pressupost de 251.354,40 euros i es porta a terme a través del Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Malú Blasco, han presentat el projecte aquest matí i han destacat que “els serveis d’ajuda a domicili, així com el Centre de Dia, són fonamentals per al benestar dels nostres veïns i veïnes” i per això “hem volgut impulsar este taller d’ocupació, ja que fa falta gent formada en este àmbit”. A més, ha explicat que “a través del taller generarem ocupació i reforçarem un servei molt important” i han afegit que “es tracta d’una iniciativa molt important d’ocupació i benestar social al nostre poble”.

Cal explicar que, les diferents ofertes de treball són d’una persona de direcció del taller, un de professorat i 10 d’alumnes-treballadors. Així, el taller està dirigit a adquirir coneixements i pràctica per a desenvolupar l’ocupació d’auxiliar d’ajuda a domicili. Les persones interessades en realitzar el taller d’ocupació, s’han de dirigir al correu electrònic aedlmorella@gmail.com i indicar el nom, cognoms i número de telèfon.

Pla d’Ocupació Local

A més d’aquest taller d’ocupació, l’ajuntament de Morella també ha publicat diferents ofertes de treball. A través del programa de subvencions EMERGE 2022 ofereix cinc llocs de treball per a formar una brigada forestal. Es tracta d’una oferta d’encarregat i quatre peons a jornada completa durant set mesos i mig. També es demanda un tècnic o tècnica de captació i gestió de fons europeus a través del programa ERTEFE. Aquesta és una oferta de jornada completa durant 18 mesos.

Pujar