elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "Morella cobra un dels deu impostos d'obres més cars de la província"

PP: "Morella cobra un dels deu impostos d'obres més cars de la província"
  • El PSOE castiga als veïns amb una de les pressions fiscals més elevades de Castelló malgrat que la població no arriba als 2.500 habitants

  • Per a Jesús Lecha, portaveu del PP, “l'alcalde hauria de treballar per a garantir recursos als seus veïns, no sotmetre'ls a impostos draconians mentre ells es pugen el sou”

Els veïns de Morella es troben entre el dubtós honor de pagar no dels deu Impostos de Construccions i Obres (ICIO) més cars de la província. Així es desprén de la comparativa d'impostos fiscals a nivell provincial que situa de nou a Morella com un municipi “on viure resulta car perquè qui governa així ho imposa”.

Jesús Lecha, portaveu del PP a l'Ajuntament de Morella, ha lamentat que el PSOE “done una altra volta de rosca als veïns amb impostos amb un impost que pràcticament tots, en algun moment, han de sol·licitar, bé per obres menors o majors”. El lamentable, manté Llet, “és que no és l'únic que es troba entre els més onerosos a nivell provincial”.

Amb una població que no aconsegueix els 2.500 habitants, el PSOE cobra als veïns de Morella l'Impost d'activitats Econòmiques (IAE) més alt de la província, es nega a baixar la taxa de fems i altres gravàmens, com el de circulació, es graven de manera desorbitada.

I tot això, explica Lecha, “contrasta amb un alcalde que recapta a mans plenes dels seus veïns sense plantejar una sola rebaixa d'impostos malgrat que li ho hem proposat”. “És necessari invertir les polítiques, perquè el PSOE s'ha dedicat a ingressar per a poder incrementar les seues nòmines”, explica el portaveu.

Pujar