elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Millora de senders i camins als voltants de Morella

Millora de senders i camins en els voltants de Morella
Millora de senders i camins en els voltants de Morella
  • La brigada municipal ha acabat avui els treballs de condicionament de sendes a l’Albereda i la instal·lació de tanques de seguretat

  • Aquest projecte es desenvolupa en altres punts com Pereroles, Ortells o la segona Albereda

MÉS FOTOS
Millora de senders i camins als voltants de Morella - (foto 2)
Millora de senders i camins als voltants de Morella - (foto 3)
Millora de senders i camins als voltants de Morella - (foto 4)
Millora de senders i camins als voltants de Morella - (foto 5)

L’Ajuntament de Morella desenvolupa actualment un projecte de millora i condicionament de sendes i camins. Així, durant les últimes setmanes la brigada municipal ha treballat al pinar de l’Albereda. D’aquesta manera, avui finalitzen aquestos treballs amb la instal·lació de tanques de seguretat en la part posterior a l’Espai Firal i també darrere de l’Escola Infantil.

Cal recordar que l’Albereda de Morella és un espai molt important per a la ciutat. Es tracta d’un passeig molt pròxim al nucli urbà amb diferents zones verdes i jardins. És un espai molt transitat on la gent passeja diàriament i un punt d’encontre entre les veïnes i veïns de la localitat.
El regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “aquestes actuacions suposen una millora considerable i facilita l’accés” i ha afegit que “l’Albereda és un lloc molt transitat per a passejar i amb el condicionament de les sendes, ara serà més accessible i segur”. L’edil ha explicat que “es tracta d’uns treballs emmarcats en la millora de camins i senders als voltants de Morella, amb els quals també s’ha actuat al mont públic de Pereroles, a Ortells i a l’Albereda de baix”. Finalment, ha remarcat que “s’amplia i millora la quantitat d’espais per on passejar tant per a morellanes i morellans, com per a visitants”.

Cal explicar que aquestes actuacions es porten a terme directament per part de l’Ajuntament de Morella, així com amb l’ajuda de la Diputació de Castelló i la brigada EMERGE. D’aquesta manera, aquest any s’han realitzat actuacions als voltants d’Ortells, al mont públic de Pereroles, la segona Albereda, en algun tram del GR7 i s’ha asfaltat l’accés a l’heliport. A més, durant els últims mesos es van finalitzar els treballs de millora i recuperació del Povet, la qual cosa ha fet augmentar el nombre de visitants a aquest espai.

Pujar