23 de novembre de 2020 23/11/20

Les Llegendes del València s’enfronten als veterans del Morella FC el divendres

Les Llegendes del València s’enfronten als veterans del Morella FC el divendres - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les Llegendes del València s’enfronten als veterans del Morella FC el divendres - (foto 2)

  El Morella FC Veterans disputa un partit amistós contra les Llegendes del València CF el divendres. El camp de futbol de la Fàbrica Giner és l'escenari escollit per albergar el partit a les 19.30 hores. D'aquesta manera, antigues estrelles del València com Giner s'enfrontaran als veterans locals en un encontre que ha generat molta expectació a Morella i tota la comarca dels Ports.

  L'encontre l'han organitzat les Llegendes del València i compta amb la col·laboració de l'ajuntament de Morella, el Morella FC, la Penya Valencianista de Morella, Els Ports FC i els veterans del València CF. A més, després del partit hi haurà un vi d'honor per als participants i organitzadors. La regidora d'Esports, Lola Viñals, ha agraït a "la penya del València de Morella que s'ha involucrat en la organització del partit i on s'espera que acudeixin molts membres d'aquesta panya".

  La regidora ha comentat que "estem contents que una institució com el València FC hagi pensat en Morella per a realitzar un partit amistós". A més, l'edil ha destacat que "l'encontre ha generat expectació a Morella i molta gent parla de quins jugadors poden acudir a la Fàbrica Giner per a jugar aquest partit contra els veterans del Morella".

  Cal recordar, que el Morella FC ha acabat la temporada 2016-2017. Els morellans han aconseguit una sèptima plaça a la classificació amb 44 punts. Lola ha agraït "a l'equip el treball que fa durant tot l'any i la implicació de tots els que formen part del club per a que cada setmana els aficionats vagin al camp a veure futbol de regional". A més, ha comentat que "és important realitzar activitats esportives i el futbol amb el Morella o l'equip dels Ports són entitats que reuneixen a molta gent de diferents edats a participar".

  Pujar