9 de desembre de 2019 9/12/19

Neu a l'interior de Castelló

Neu a l'interior de Castelló - (foto 1)

  Qui diria que estem a mitjan abril? Clareja nevant a Morella i amb temperatures negatives, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). A més, durant aquesta matinada, la precipitació acumulada en forma de neu en aquesta localitat castellonenca ha sigut d'1.6 l/m2.

  Però no és l'única zona on la primavera sembla haver desaparegut, la meitat nord de la Comunitat Valenciana s'ha vist obligada a traure el paraigua i la roba d'abric ja des d'aquest dimarts. Les localitats on més ha plogut ha sigut en les localitats castellonenques de Sogorb, Sot de Ferrer i la capital de la Plana. També ha plogut, segons l'Aemet a Sagunt, València i Oliva així com en les alacantines el Pinós i Alcoi. I el mal temps va a seguir.

  Per a aquest dimecres, seguiran la neu i les pluges a la Comunitat Valenciana, segons la predicció de l'Aemet, sobretot en la meitat nord. El mal temps anirà acompanyat d'un fort vent a l'interior de València i Castelló i d'un descens de les temperatures màximes.

  El cel estarà cobert en la meitat nord i es produiran precipitacions, que podrien ser en forma de neu a l'interior de Castelló per sobre dels 900 metres, i ratxes de vent molt fort a l'interior de València i Castelló de fins a 80 quilòmetres per hora.

  Es mantenen les temperatures per a avui encara que les màximes descendiran. De fet, no se superaran els 16ºC a Castelló, els 18ºC a València i els 19ºC a Alacant, segons l'Agència Estatal de Meteorologia.

  ocultar
  Neu a l'interior de Castelló
  Pujar