elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: “L'alcalde de Morella se salta la llei i rebutja donar compte al ple de l'estat del pressupost”

PP: “L'alcalde de Morella se salta la llei i rebutja donar compte al ple de l'estat del pressupost”
  • Per a Jesús Lecha, portaveu del PP, “a Morella el PSOE es creu que està per damunt de la llei”. “Qui es negue a donar informació és perquè alguna cosa ha d'ocultar”, declara l'edil

L'alcalde de Morella, el socialista Rhamsés Ripollés, compleix aquest mes un any des de la seua última rendició de comptes al ple de l'estat del pressupost. El tràmit, al qual està obligat per llei, li ho salta el primer edil “sense complexos, sense avergonyir-se, ni ruboritzar-se”. “Entenem que qui es nega a donar informació és perquè alguna cosa ha d'ocultar”.

Les declaracions les ha fetes el portaveu del PP a Morella, Jesús Lecha, qui ple després de ple exigeix de l'alcalde “que complisca la llei”. Una demanda que “l'alcalde ignora de manera constant en una actitud de supèrbia pròpia de règims absolutistes”.

En efecte, Lecha ha reclamat en els últims plens el compliment del marc legal vigent que obliga qualsevol gestor d'una administració pública a rendir comptes a la corporació de l'estat del pressupost. “Des de juny de 2020 estem a l'espera que se'ns facilite una informació que ens neguen de manera reiterada. I lamentablement aquesta opacitat demostra que el PSOE ha convertit la casa de tota Morella en la seua seu política i que en ella pot fer i desfer al seu antull”.

En aquest escenari, “només el PP garantir la defensa dels interessos dels ciutadans”. Perquè, tal com manifesta el portaveu del PP, “som la veu del carrer, dels veïns que no entenen com l'alcalde es puja el sou i el dels seus regidors i es nega a rebaixar els impostos. Com hi ha diners a mans plenes per a malgastar en propaganda en l'empresa del germà de Ximo Puig i, no obstant això, s'exigeix als empresaris cofinançar un fons Covid-19 per a autònoms quan és a ells als quals se'ls hauria d'ajudar”.

Des de Morella, “el PP continuarà alçant la veu dels veïns indignats amb aquesta política recaptatòria. Continuarem defensant els interessos dels autònoms i empresaris, que a través de Asetmyco ja han mostrat el seu malestar, i protegirem a Morella enfront de polítiques que malgasten en propaganda i arruïnen a la població. Perquè el futur del nostre municipi i els seus pobles el decidim els veïns, no Ximo Puig i el seu fidel deixeble i alcalde”.

Pujar