elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "L'alcalde de Morella es nega a rebaixar el cost de l'Escola d'Estiu a veïns en atur o ERTO"

PP: "L'alcalde de Morella es nega a rebaixar el cost de l'Escola d'Estiu a veïns en atur o ERTO"
  • La proposta presentada pel PP en l'últim ple cau fruit del corró del PSOE que obliga a famílies desocupades amb dos fills a pagar 160 euros malgrat no tindre ingressos

  • Per a Jesús Lecha, portaveu del PP, “el PSOE demostra que hi ha diners per a pagar les seues nòmines i per a propaganda en l'empresa del germà de Puig, però no per als veïns”

Les famílies de Morella afectades per un ERTO (Expedient de Regulació d'Ocupació) o en atur abonaran la mateixa quota en l'Escola d'Estiu que les famílies en actiu després que el PSOE haja rebutjat la proposta del PP per a rebaixar costos a aquests veïns per la seua situació extraordinària. Així ho ha decidit l'alcalde de la localitat, el socialista Rhamsés Ripollés, en l'últim ple celebrat a Morella al qual el PP va elevar una proposta per a rebaixar la tarifa a les unitats familiars que estan en atur i, per tant, tenen dificultats econòmiques derivades de la falta d'ingressos.

La iniciativa, plantejada en positiu i en defensa dels veïns, reprodueix la rebaixa que contempla el servei per a les famílies nombroses i monoparentals. Defensada pel portaveu del PP a Morella, Jesús Lecha, “demostra la falta de protecció i sensibilitat del PSOE cap a les famílies que estan travessant aquesta situació complicada”. La decisió socialista suposa que una família amb dos fills i els membres dels quals estan en atur abonaran una suma de 160 euros per matricular als seus dos fills en la Escola d'Estiu, el mateix cost que s'aplica a la resta de veïns que treballen.

Pujar