elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcalde de Morella “desconeix” el desmantellament del CICU

L'alcalde de Morella “desconeix” el desmantellament del CICU
  • Per al dofí de Ximo Puig, el decret que el Molt Honorable va signar el 6 d'agost per a tancar el CICU a Castelló, “és una polèmica generada pel Partit Popular”

  • Per a Jesús Lecha, portaveu del PP, “és alarmant el nivell d'irresponsabilitat d'un alcalde que està al capdavant d'una de les comarques més afectades per aquesta retallada sanitària”

L'alcalde de Morella, el socialista Rhamsés Ripollés, ha reconegut aquest passat dijous en ple que “desconeix” el desmantellament del CICU que el seu mentor, Ximo Puig, va subscriure en un decret del Consell el passat 6 d'agost. “Resulta alarmant i dramàtic que el màxim dirigent de Morella, capçalera de la comarca dels Ports, una de les més afectades per aquesta retallada sanitària, afirme que desconeix que aquest càstig s'haja perpetrat”.

El decret 108/2021, publicat pel Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) el passat 19 d'agost, inicia el compte arrere al tancament definitiu d'un recurs sanitari bàsic que el PP va garantir amb la seua implantació en la dècada dels 90. No obstant això, per a l'alcalde de Morella, aquests fets provats no són més que “una polèmica generada pel PP”.

Lamentablement, tal com ha assenyalat el portaveu del PP a Morella, Jesús Lecha, “la realitat és tossuda i hui la nostra localitat, la nostra comarca i la nostra província estan en mans d'un govern, el del PSOE, que des del Consell desitja privar-nos d'un recurs vital”. I, segons ha defensat el regidor, “no sols el defensa el PP, sinó també els propis metges, professionals, que atenen les trucades d'urgència que arriben al CICU, els qui afirmen que un segon, un minut, en l'atenció d'una urgència, és vital”.

Pujar