elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "L'alcalde de Morella compleix dos anys sense informar de l'estat dels comptes"

PP: "L'alcalde de Morella compleix dos anys sense informar de l'estat dels comptes"
  • En opinió de Jesús Lecha, portaveu del PP, “el PSOE ha de saber que per damunt de la seua llei està la que ens empara a tots els espanyols. Qui no informa, alguna cosa amaga”

El compte general de l'Ajuntament de Morella que ha de sotmetre's a informació pública de manera periòdica és un expedient desconegut per als veïns de la localitat. Així ho ha denunciat el portaveu del PP a Morella, Jesús Lecha, qui des de fa anys reclama a l'alcalde que complisca la llei i done compte al ple dels moviments comptables de la corporació.

No obstant això, la demanda cau en sac trencat, perquè Rhamsés Ripollés, l'alcalde socialista de Morella, porta més de dos anys sense informar al màxim òrgan de representació municipal, el ple, sobre els moviments econòmics als quals trimestralment està obligat.

La falta de transparència i la voluntat manifesta d'opacitat que imposa el PSOE incompleixen l'ordenament legal. “I no ho diu el PP, que evidentment l'ha denunciat, el manifesta la Sindicatura de Comptes, que el gener passat advertia de l'incompliment de l'Ajuntament de Morella al qual reclamava la rendició de comptes al qual tota administració pública està subjecta en llaures a la transparència”. Per això, “resulta d'un cinisme inadmissible que l'alcalde responga que no dona informació per la investigació que el PP ha promogut contra els germans Puig. És vergonyós”.

Lecha lamenta que “les constants prevencions no hagen servit de molt. El PSOE continua imposant la llei, la seua, evidentment. Perquè per damunt del PSOE els espanyols ens hem donat un ordenament legal que està per a complir-se”. I en el PP, explica el regidor, “arribarem fins al final perquè el laboratori d'operacions en el qual els socialistes han convertit a Morella es desmantelle per tal de defensar els drets de tots els veïns que paguen a la nostra ciutat els seus impostos”.

Pujar