elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Intensifiquen els treballs a l’interior del col·legi de Morella

Intensifiquen els treballs a l’interior del col·legi de Morella
  • Durant els mesos d’estiu es realitzen els treballs d’instal·lació dels banys i canviadors en les aules d’infantil i també el nou ascensor

MÉS FOTOS
Intensifiquen els treballs a l’interior del col·legi de Morella - (foto 2)
Intensifiquen els treballs a l’interior del col·legi de Morella - (foto 3)
Intensifiquen els treballs a l’interior del col·legi de Morella - (foto 4)

Continuen les obres de millora del CEIP Mare de Déu de Vallivana de Morella i durant estos mesos han avançat els treballs d’adaptació de les aules d’infantil. Així, aquestes comptaran amb banys i canviadors individuals per a cada aula i adaptats a les necessitats de cadascuna de les classes. A més, s’ha delimitat l’espai que uneix totes les plantes de l’edifici, on s’instal·larà el nou ascensor que farà aquest accessible a totes les persones. També s’ha construït el nou passadís que connectarà l’actual edifici amb el nou aulari.

D’aquesta manera, està previst que aquestos treballs finalitzen al mes de setembre quan es recupere l’activitat escolar i que els treballs es traslladaran a les noves aules en l’exterior. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “hem vist com les obres en l’interior de l’edifici estan molt avançades i que es preveu que finalitzaran durant el mes d’agost per a afectar mínimament a l’activitat escolar”. L’edil ha explicat que “també hem vist l’espai on s’ubicarà el nou ascensor, el qual millorarà l’accessibilitat a totes les plantes i que era un dels principals objectius que ens havíem marcat en l’execució d’esta obra”. Finalment, ha volgut “agrair la coordinació i treball amb la direcció del col·legi i l’empresa executora per a realitzar aquestes obres i no interrompre les classes del CEIP Mare de Déu de Vallivana”.

Cal recordar que es tracta d’una actuació que compta amb un pressupost d’1.500.000 euros per a la millora d’infraestructures educatives dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. D’aquesta manera, amb el projecte es pretén ampliar el nombre d’aules, així com altres reformes que necessita l’edifici per a millorar l’accessibilitat, la instal·lació elèctrica, la calefacció, l’aïllament i el mobiliari.

 

Pujar