elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Herbeset ha viscut el seu cap de setmana de festes

Herbeset ha viscut el seu cap de setmana de festes

    Herbeset ha celebrat les seues festes aquest cap de setmana. Així, aquestes han destacat per la participació i l'ambient a la localitat amb activitats per a tots els públics. D'aquesta manera, els veïns i veïnes d'Herbeset han gaudit d'activitats festives i tradicionals durant el cap de setmana, així com de jocs i campionats. A més, la jornada d'avui ha destacat per la Santa Missa concelebrada per l'Exel·lentíssim i Reverendíssim Don Enrique Benavent, Bisbe de Tortosa, el qual ha iniciat la visita pastoral a tots els pobles del Bisbat a Tortosa.

    Jorge García, regidor delegat a Herbeset, ha destacat "la participació que tenen les activitats a les festes d'Herbeset, tant les més tradicionals, com els jocs o els campionats que s'han realitzat aquest cap de setmana". L'edil ha comentat que "cada any les festes d'Herbeset omplin d'ambient la localitat i tots els veïns i veïnes es reuneixen per a gaudir d'aquestos dies de germanor". Jorge ha comentat que les activitats més festives es van realitzar durant el dissabte, mentre que avui han sigut actes més solemnes com la Santa Missa amb el Bisbe de Tortosa i el tradicional retaule".

    Herbeset és una localitat situada a pocs quilòmetres de Morella amb una població habitual molt reduïda. Així, aquesta està enmig d'un gran paisatge en el qual parteixen i arriben diferents rutes senderistes. Aquesta localitat és perfecta per a gaudir de la tranquilitat que ofereix aquest entorn amb les diferents cases rurals disponibles.

    Pujar