28 de setembre de 2020 28/9/20

El PP exigeix al PSPV "rescatar a Morella amb 600.000 euros després de pujar-se el sou un 30%"

El PP exigeix al PSPV "rescatar a Morella amb 600.000 euros després de pujar-se el sou un 30%" - (foto 1)
  • El portaveu del PP, Jesús Lecha, proposa un pla de reactivació social i econòmic que amb 600.000 euros “rescate a comerços, autònoms, pimes i famílies que estan en atur”

El Partit Popular de Morella ha sol·licitat al PSPV la posada en marxa d'un pla de reactivació social i econòmic que permeta “rescatar als qui hui estan en l'atur i tenen dificultats per a arribar a fi de mes”. El portaveu del PP, Jesús Lecha, engloba en aquesta iniciativa a famílies i autònoms, pimes, comerciants i empreses que “s'han vist durament afectades per la crisi fins al punt de tindre dificultats per a atendre necessitats bàsiques”.

La proposta ve emparada per la solvència econòmica de l'Ajuntament de Morella. Una circumstància “més que provada si tenim en compte que l'alcalde i els seus regidors alliberats es van pujar el sou l'any passat un 30%”. En opinió de Lecha, “si hi ha diners per a pagar-li la nòmina als polítics, hauria d'haver-la per a garantir el pa als qui hui tenen problemes per a arribar a fi de mes”.

La iniciativa del PP té dos vessants. La social, “que tracta d'evitar l'exclusió social de famílies que s'han quedat en atur o no han cobrat els seus ERTO (Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació)”. “Si no les secundem”, ha considerat el regidor, “correm el seriós risc  d'acabar conduint-les a les portes de Serveis Socials”.

El segon dels àmbits és l'econòmic. “Morella no pot abandonar al teixit productiu, als autònoms que generen riquesa, als comerços que mantenen l'activitat al poble”. Per aquest motiu, “és necessari que als qui el PSOE a estat castigant cobrant les quotes sense que ingressaren un euro en beneficis, obtinguen un suport per part de l'Ajuntament de Morella”. Fer-ho, ha postil·lat Lecha, “perquè la pírrica ajuda que ha llançat el Consell ha sigut tan limitada que no ha arribat pràcticament a cap *morellano”.

Pujar