elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Centre Formatiu de Morella realitza un examen d’anglés del Trinity College London al desembre

El Centre Formatiu de Morella realitza un examen d’anglés del Trinity College London al desembre

  Morella ha obert un periode de matrícula per a realitzar un examen extraordinari del Trinity College London al desembre. Així, el 13 de desembre tindrà lloc la part escrita de l’examen i la següent setmana els alumnes es presentaran a la part oral d’aquest. La matrícula s’ha de fer abans del dia 18 de setembre. D’aquesta manera, Morella segueix apostant per la formació i els idiomes facilitant l’accés a cursos, tallers i exàmens oficials sense la necessitat de desplaçar-se a nuclis de població més grans.

  La regidora d’Educació, Judit García, ha destacat que, “Els cursos d’idiomes que oferim al Centre Formatiu de Morella tenen molt bona acceptació i constitueixen un servei necessari per als veïns i veïnes que el poden realitzar ací”. Així, l’edil ha comentat que “els exàmens del Trinity College London són oficials, de manera que tenen un reconeiximent a l’hora d’obtindre aquestos títols”.  Judit ha afegit que “obrim aquesta convocatòria al desembre perquè molta gent demandava poder realitzar l’examen que no van poder passar al juny". Finalment, la regidora ha volgut “animar a tots i totes a inscriure’s als diferents cursos d’anglés, ja que són molt complets i destinats a persones amb diferent nivell, el qual els pot servir per a ampliar els seus coneixements”. A més, els tallers d’anglés per als xiquets comencen també el dia 18 de setembre i demà a les 18.00 hores hi ha una reunió explicativa per als pares al CISE.

  Finalment, Morella està oberta a altres propostes de formació. D’aquesta manera, la opció d’estudiar altres idiomes a més de l’anglés o realitzar altres tipus de formació com cursos d’informàtica. Aquesta possibilitat s’estudiarà depenent de la quantitat d’alumnes que puga haver per a cadascun dels cursos.

  Inici del curs escolar al col·legi i a l’institut de Morella

  Els alumnes de Morella del Col·legi Mare de Déu de Vallivana i de l’IES han iniciat avui les classes. D’aquesta manera, tots els centres educatius de la ciutat estan en marxa, ja que l’Escola Infantil va començar la setmana passada. Així, durant la jornada d’avui, els alumnes de primària, ESO i Batxillerat han tornat a les classes per començar el curs 2017-2018.

   

   

   

  Pujar