1 de desembre de 2020 1/12/20

El Carnestoltes de Morella s'ha convertit en una festa multitudinària amb la participació de morellans i visitants

El Carnestoltes de Morella s'ha convertit en una festa multitudinària amb la participació de morellans i visitants - (foto 1)
  • Diversió, música i festa al carrer són els grans atractius de la festa de Carnestoltes a la capital dels Ports

  • Molts xiquets i xiquetes han acudit a la desfilada infantil i s'han divertit amb els inflables de l'Espai Firal

MÉS FOTOS
El Carnestoltes de Morella s'ha convertit en una festa multitudinària amb la participació de morellans i visitants - (foto 2)

El Carnestoltes s'ha convertit en una festivitat multitudinària a Morella. La festa de les disfresses compta amb una elevada participació dels morellans i molts de visitants que s'arrimen a la ciutat a gaudir d'aquesta festa diferent. Així, el Carnestoltes plena els carrers i locals de gent, diversió i colors característics de la festa de les disfresses.

Les activitats programades per al cap de setmana són un èxit, la gent acudeix a les desfilades amb disfresses molt originals. Els xiquets gaudeixen, no sols de la desfilada, sinó dels inflables i la xocolatada a l'Espai Firal. Per la vesprada els majors comencen la festa Sant Miquel i s'allarga a la Plaça fins la matinada. Així la regidora de Festes, Rocío Querol, ha comentat que estan "molt contents de la gent que ve a participar del Carnestoltes. Els morellans tenen la data assenyalada al calendari festiu i cada any més visitants s'arrimen a gaudir d'un Carnestoltes diferents".

L'Associació de Mares i Pares de Morella ha col·laborat en l'organització del Carnestoltes infantil per tal de tindre activitats per als més menuts i que aquestos s'ho passin d'allò més be.

D'altra banda, encara que les temperatures han baixat respecte als últims dies, la desfilada de disfresses compta amb unes 2.000 persones que omplin de colorit els carrers de Morella.

Pujar