elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alta participació d’inscrits a l’Escola de Música de Morella

Alta participació d’inscrits a l’Escola de Música de Morella
  • L’Ajuntament de Morella adapta i acondiciona els espais per atendre als nombrosos alumnes inscrits i que suposen vora 90 matrícules en les diferents modalitats musicals que s’imparteixen

Un total de 89 matrícules han estat inscrites en l’Escola de Música que enguany es tornarà a impartir a Morella i el qual període d’inscripció finalitzava recentment. Tot i no correspondre’s amb el nombre d’alumnes, bona part dels mateixos es matriculen en classes de diferents instruments, la participació és altament positiva un any més en aquesta Escola de Música que organitza l’Ajuntament de Morella.

En altre ordre de coses també ha estat publicada al BOP una oferta de treball de professor de percussió per tal de poder completar la plantilla del professorat i oferir totes les classes de instruments previstes enguany. Dir, per altra banda, que les classes començaran el dilluns 5 d’octubre i que des de l’Ajuntament de Morella s’està treballant per adaptar els espais on s’impartiran les classes per adequar-se als requeriments de precaució contra la Còvid-19.

L’Escola de Música de Morella ha estat una aposta de l’Ajuntament en el seu moment per formar en diverses disciplines musicals als més joves i no tant joves de la localitat. Aquesta iniciativa s’ha consolidat al llarg dels anys i actualment Morella compta amb una Escola de Música de qualitat. Per a Rocío Querol, regidora de Cultura, ‘es un privilegi poder comptar amb un servei com l’Escola de Música tant i més al comptar amb un professorat de prestigi’.

Cal ressaltar que enguany l’Escola de Música de Morella ja no compta amb Antoni Orti com a director per haver tingut que renunciar per incompatibilitat, la direcció del mateix estarà col·legiada i compartida per quatre professors de l’escola que duran endavant el projecte conjuntament.

Pujar