elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP aconsegueix que Morella rebutge els peatges que el PSOE preveu imposar a Castelló

El PP aconsegueix que Morella rebutge els peatges que el PSOE preveu imposar a Castelló
  • La proposta presentada pel portaveu del PP per a evitar el càstig que el Govern del PSOE planeja aplicar a partir de 2024 aconsegueix un acord unànim de la corporació

  • Per a Jesús Lecha, portaveu del PP, “és una obligació defensar els drets de les famílies d'esta província que amb el PP van deixar de pagar peatges que ara el PSOE preveu recuperar”

El Partit Popular de Morella ha aconseguit que la localitat rebutge els peatges en autovies i autopistes que el Govern del PSOE té previst implantar en l'exercici 2024. L'amenaça d'haver de pagar per utilitzar “vies de connexió útils que el PP va liberalitzar és un rotund xantatge que no permetrem”.

Així ho ha considerat el portaveu del PP a Morella, Jesús Lecha, qui en l'últim ple celebrat en el consistori va presentar una proposta “en defensa dels veïns de Morella i la província” i en contra “dels interessos recaptatoris d'un PSOE que governa amb l'únic desig de cobrar”.

Lecha ha celebrat que els socialistes a Morella “se sumen a les polítiques de defensa de la província, les que lidera el Partit Popular”, i ha agraït que “la iniciativa que hem portat a ple per a protegir els ciutadans de Morella siga secundada i aprovada per unanimitat”.

Cal assenyalar que el Govern del PSOE ha remés a Brussel·les una proposta sobre autopistes i autovies que contempla el cobrament dels usuaris per l'ús d'aquestes. “Resulta absolutament vergonyós que el PSOE vinga a imposar ara peatges per la utilització d'unes plataformes viàries que hem estat pagant durant anys i que va ser el PP el que va garantir la seua gratuïtat liberalitzant l'AP-7”.

En aquest sentit, ha assenyalat el líder del PP a Morella, “exercirem de dic de contenció davant les polítiques recaptatòries socialistes que fa un any s'apropiaven de la liberalització de l'AP-7 que havia sigut mèrit del Govern del PP i ara, poc més d'un any després, amenacen amb tornar a posar peatges perquè l'única cosa que els motiva és cobrar”.

Pujar