19 de setembre de 2020 19/9/20

El PPCS goleja a favor de la lluita contra el càncer

El PPCS goleja a favor de la lluita contra el càncer - (foto 1)
  • Els populars celebren un partit de futbol solidari per a recaptar fons per a l'Associació Espanyola Contra el Càncer

  • Clavell: “La recerca i la prevenció han de ser una prioritat per a totes les administracions públiques””

MÉS FOTOS
El PPCS goleja a favor de la lluita contra el càncer - (foto 2)

El Partit Popular de Castelló ha celebrat avui un acte solidari dins de la precampanya que està recorrent tota la província de Castelló. Els populars han participat en un partit de futbol entre regidors i candidats del PP en el camp de futbol municipal de Moncofa.

L'objectiu d'aquesta acció era recaptar fons per a la recerca contra el càncer i els fons recaptats es destinaran a l'Associació Espanyola Contra el Càncer. Els equips, composts per membres de Noves Generacions, regidors i candidats del PP han tingut a dos capitans de luxe: els alcaldes de Peníscola, Andrés Martínez, i el de Moncofa, Wences Alós els qui han barallat pel seu equip en un ambient distès i de ‘joc net’.

Tal com ha explicat el candidat al Congrés del PP, Óscar Clavell, “els equips d'avui han demostrat que si sumem, si ajuntem, guanyem tots”. De fet, per a Clavell “és una sort pertànyer a un partit que té com a prioritat defensar a la gent d'aquesta província” i ha advertit que “amb l'acte d'avui hem volgut ajudar a combatre el càncer”.

Clavell ha assegurat que “és necessari que les administracions públiques s'impliquin en la recerca contra el càncer” i, sobretot, “es prioritzi la prevenció de la malaltia” i ha lamentat que les retallades del PSOE i Compromís s'hagin centrat en sanitat i en qüestions com les revisions de mamografia a la província de Castelló.

Per a Clavell “és un fet diferencial el nostre compromís amb la sanitat, amb la i amb les dones” ja que “reforçar la sanitat i apostar per una major seguretat per a les dones és una de les claus de les polítiques del Partit Popular”.

De fet, el diputat nacional ha condemnat “les polítiques del PSOE i Compromís que han tancat serveis de mamografia com al Palància o que impedeixen a Onda tenir el seu propi servei” en qüestions tan sensibles com les revisions.

“A Castelló, l'Hospital Provincial era un emblema en recerca i lluita contra aquesta malaltia que ens ha tocat a tots de prop”. “El PSOE, lamentablement, va iniciar una croada per a desmantellar un centre hospitalari que avui és líder en llistes d'espera”.

Per a Clavell, “la nostra província mereix la inversió que garanteixi serveis vitals, que doni suport a la recerca i defensi als professionals mèdics que asseguren el millor tractament”. Però per a aconseguir-ho, “és necessari creure en la sanitat com un dels pilars de la nostra societat del benestar, apostar per la major inversió que garanteixi salut i qualitat de vida”. I fer-ho “de nord a sud, perquè lamentablement, tant La Plana, com l'Hospital Provincial i l'Hospital General, com el de Vinaròs són líders en llistes d'espera quirúrgica”.

Pujar