21 de novembre de 2019 21/11/19

Moncofa renova i amplia la senyalització en carrers i camins rurals

Moncofa renova i amplia la senyalització en carrers i camins rurals - (foto 1)
  • S'han retirat senyals antigues com la que conduïa a l'antic local de correus.

MÉS FOTOS
Moncofa renova i amplia la senyalització en carrers i camins rurals - (foto 2)

L'Ajuntament de Moncofa ha dut a terme la instal·lació de nombrosos senyals indicatius dels punts d'interés de la localitat.

El segon tinent d'alcalde, Pedro Sales, ha manifestat que "després de molts anys sense haver actualitzat la senyalització existent era una necessitat. La distribució del trànsit ha canviat i el més adequat era indicar convenientment els accessos als principals edificis i punts d'interés".

L'equip popular moncofí ha realitzat esta actuació amb la idea que les persones que elegiran Moncofa per a passar les vacances de Setmana Santa tinguen facilitat per a accedir al centre urbà de la localitat, així com a les zones comercials, ambulatori, ajuntament, etc.

A més a més, també s'han senyalitzat distints camins municipals, atenent així les propostes dels veïns i agricultors, tal com s'ha posat de manifest en un consell agrari municipal recent.

En els pròxims dies estes accions es completaran amb la senyalització del pàrquing d'autocaravanes i també d'alguns trams del que serà el primer circuit urbà esportiu, que es preveu que quede totalment finalitzat abans de l'estiu.

ocultar
Moncofa renova i amplia la senyalització en carrers i camins rurals
Pujar