21 d’octubre de 2019 21/10/19

Moncofa: rècord d’inscripció en les activitats esportives d’estiu

Moncofa: rècord d’inscripció en les activitats esportives d’estiu - (foto 1)
  • Hi ha més de 1000 persones inscrites

MÉS FOTOS
Moncofa: rècord d’inscripció en les activitats esportives d’estiu - (foto 2)
Moncofa: rècord d’inscripció en les activitats esportives d’estiu - (foto 3)
Moncofa: rècord d’inscripció en les activitats esportives d’estiu - (foto 4)

La Tourist Info Moncofa anota el seu màxim d'inscripcions, amb més de 1000 inscrits a les activitats esportives en una setmana. Les activitats incloses en el programa de dinamització turística tenen la intenció d'oferir alternatives d'esport i aventura en la temporada de màxim acolliment de visitants. 

Estes activitats estan organitzades per la Regidoria d'Esports i ofereixen alternatives saludables com l’aquagim, ioga, pilates, move it o tai-txi i es realitzen en horaris de matí i vesprada a l'aire lliure en les diferents zones verdes de la vila marítima, així com a les platges de Pedra Roja, Estanyol o Beniesma. S'inclouen també activitats d'aprenentatge per als més xicotets com el patinatge, els jocs psicomotrius i alternatius o multiesports.

Segons el tècnic de Turisme, Francisco Peixó: “Estes activitats fomenten la sociabilitat entre els nostres turistes i visitants a més d'una complementarietat al turisme de sol i platja; també cal destacar que és una excel·lent opció estiuenca practicar esport en un ambient sa i afable”.

El regidor d'Esports, José Luis Isach afig: “la gran satisfacció per l'enorme quantitat d'inscrits també de forma telemàtica, per tant esperem poder ampliar cada vegada més el nombre d'activitats a programar, així com els campionats i competicions durant la temporada estival”.

ocultar
Moncofa: rècord d’inscripció en les activitats esportives d’estiu
Pujar