29 de novembre de 2020 29/11/20

Moncofa asfalta el camí Xilxes

Moncofa asfalta el camí Xilxes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Moncofa asfalta el camí Xilxes - (foto 2)

  L'Ajuntament de Moncofa ha dut a terme els treballs d'asfaltat del camí Xilxes, camí rural però de molt de trànsit ja que, a més del trànsit propi d'un camí rural, també serveix de via de comunicació principal amb el municipi veí, amb la zona del camí Cabres / Estanyol i amb el polígon Casa Blanca.

  Amb esta adequació l'equip de govern ha atés les peticions dels veïns i veïnes, i ha millorat considerablement la circulació i seguretat en el trànsit. L'actuació ha sigut realitzada per l'empresa adjudicatària del manteniment de via pública, amb una inversió de 35.000 euros.

  L'Ajuntament de Moncofa ha mantingut una constant inversió, en l'actual legislatura, en la renovació i asfaltat de carrers i camins de la població. Una important inversió per a millorar la xarxa de camins rurals que vertebren el terme municipal i que segons l'alcalde, Wences Alós: "Les inversions s'han notat amb una millora considerable en l'estat dels camins rurals en comparació a l'estat en què es trobaven a l'inici de la legislatura". Per al regidor d'Urbanisme, Pedro Sales: "El més convenient és mantindre la inversió tots els anys i evitar així el deteriorament excessiu dels vials".

  Pujar